Ölçü Dönüşüm Tablosu için tıklayın.
Un ve küçük parçalar halinde kesilmiş margarini iyice karıştırın. Maya, yoğurt, süt ve tuzu da ilave edin. Homojen ve pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurun ve 10 dakika dinlendirin.
Hamuru 4 eşit parçaya bölün.
Birinci bezeyi servis tabağı büyüklüğünde açın. Sıvı yağ sürün ve açılan diğer bezeyi üzerine serin.
Üzerine tahin sürün ve iri kıyılmış ceviz serpin. Rulo halinde sarın ve 3 parmak arayla kesin. Aynısını diğer parçalara da uygulayın.
Yağlanmış tepsiye yerleştirin ve üzerlerine hafifçe bastırın. Üzerini kapatarak, oda sıcaklığında 25-30 dakika mayalandırın.
Üzerine yumurta sarısı sürün ve susam serpin.
Önceden 190-200°C’de ısıtılmış fırında, yaklaşık 15 dakika pişirin.