Ölçü Dönüşüm Tablosu için tıklayın.
Un, maya, tuz, şeker, yumurta, yoğurt, ılık süt ve sıvı yağı karıştırarak, homojen ve pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurun.
Üzerini nemli bir bezle kapatarak, ılık ortamda yaklaşık 15 dakika dinlendirin.
Hamuru 2 eşit parçaya bölün, yuvarlayın ve 5 dakika dinlendirin.
Merdane ile yufka kalınlığında açın.
Üzerine rendelenmiş kaşar peynirini serpin ve rulo şeklinde sarın. 3 parmak aralıklarla kesin ve yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin.
Üzerlerine hafifçe bastırın ve nemli bir bezle kapatarak 2 kat kabarana kadar yaklaşık 40 dakika mayalandırın.
Yumurta sarısı sürün. Önceden 180 °C’de ısıtılmış fırında, yaklaşık 15 dakika pişirin.