Ölçü Dönüşüm Tablosu için tıklayın.
Un, maya, şeker ve tuzu ilave edin, karıştırın.
Ardından ılık su, sıvı yağ, yumurta ve tereyağnı ekleyip, yapışkan ve pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurun.
Üzerini nemli bir bezle kapatarak, sıcak bir ortamda 2 kat kabarana kadar yaklaşık 1 saat mayalandırın.
Hamuru 10 eşit parçaya bölün, yuvarlayın ve 5 dakika dinlendirin.
Hamurları elinizle açıp peynir koyun ve kapatın.
Hamurları pekmez ve su ile hazırlanan karışıma daldırıp, susama batırın.
Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine alın.
Önceden 180°C'de ısıtılmış fırında, kızarıncaya kadar yaklaşık 15 dakika pişirin.