Ölçü Dönüşüm Tablosu için tıklayın.
Yumurta ve şekeri krema haline gelene kadar çırpın. Un, maya, su, nişasta, kakao ve eritilmiş margarini ekleyip, karıştırmaya devam edin.
Cam tepsiyi yağlayın. Hamuru cam tepsiye alın ve yaklaşık 1 saat mayalandırın.
Önceden 170-180°C’de ısıtılmış fırında, yaklaşık 25 dakika pişirin.
Islatmak için, şeker ve ılık suyu karıştırın. Pişen sıcak pastanın üzerine gezdirin.
Krema için, yumurta aklarını kar gibi olana kadar çırpın. Şeker ve suyu kıvam alana kadar pişirin. İyice soğutup yumurta aklarına ilave edin ve karıştırın.
Pastanın üzerine kremayı boşaltın, buzdolabında dinlendirin. Dilimleyerek servis yapın.