Ölçü Dönüşüm Tablosu için tıklayın.
Un, maya, ılık su ve tuzu karıştırarak, homojen ve pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurun. Üstünü nemli bir bezle kapatarak, oda sıcaklığında 30 dakika dinlendirin.
İstediğiniz büyüklükte parçalara bölün, yuvarlayın ve 10 dakika dinlendirin.
İç malzeme için, beyaz peynir, lor peyniri, küçük küçük doğranmış soğan, kıyılmış maydanoz, sıvı yağ ve tuzu karıştırın.
Hamuru unlanmış tezgahta, merdane yardımı ile oval şeklinde açın.
İç malzemeyi koyun ve hamurların kenarlarını katlayın.
Önceden 200°C’de ısıtılmıış fırında, yakaşık 15 dakika pişirin. Arzu ederseniz, fırından çıkınca üzerine margarin sürebilirsiniz.