Ölçü Dönüşüm Tablosu için tıklayın.
Un, maya, yumurta, ılık süt, tuz ve şekeri karıştırın. Küçük parçalar halinde kesilmiş margarin parçalarını ekleyerek, homojen ve pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurun. Üzerini nemli bir bezle kapatarak, 20 dakika dinlendirin.
İç malzeme için, rendelenmiş elma, kuru üzüm ve şekeri tavada marmelat haline gelene kadar pişirin. Tarçın ekleyin ve soğumaya bırakın.
Hamuru dikdörtgen bir şekilde açın. İç malzemeyi koyun ve rulo şeklinde sarın.
Yağlanmış dikdörtgen kek kalıbına yerleştirin. Üzerini kapatarak, 2 kat kabarana kadar yaklaşık 1 saat mayalandırın.
Önceden 170-180°C'de ısıtılmış fırında, yaklaşık 30 dakika pişirin ve arzu ettiğiniz şekilde üzerini süsleyin.