Ölçü Dönüşüm Tablosu için tıklayın.
Un, maya, yumurta, küçük parçalar halinde kesilmiş tereyağ, şeker ve tuzu karıştırın. Homojen, yüzeyi parlak ve yapışkan olmayan bir hamur elde edene kadar yoğurun. Üzerini nemli bir bezle kapatarak, 20 dakika dinlendirin.
Hamuru 2 eşit parçaya bölün. Merdane ile açın. Yağlanmış ve unlanmış tart kalıplarına yerleştirin ve çatalla birkaç yerinden delin.
Garnitür için, 3 tam yumurta, 3 yumurta sarısını, vanilin ve şekeri beyazlayıncaya kadar çırpın. Unu ve nişastayı ekleyin. Hazırladığınız kremaya ısıtılmış sütü, karıştırarak ilave edin ve 5 dakika pişirin, soğutun.
Tart kalıplarına eşit şekilde dökün.
Önceden 220 °C’de ısıtılmış fırında, yaklaşık 20 dakika pişirin. Arzunuza göre pudra şekeriyle süsleyebilirsiniz.