Ölçü Dönüşüm Tablosu için tıklayın.
Yumurta, ılık süt, sıvı yağ, şeker, tuz ve vanilini çırpın. Un ve mayayı ekleyip, krema haline gelene kadar çırpmaya devam edin. Üzerini nemli bir bezle kapatarak yaklaşık 1 saat mayalandırın.
Kremaya pudra şekeri ve vanilini ekleyerek krem şanti haline gelene kadar çırpın.
Çikolata sosu için, çikolata ve kremayı kaynar su içine yerleştirilmiş kap içinde orta ateşte karıştırarak eritin.
Yağlanmış kızgın bir tavaya, yarım su bardağı hamur dökün ve pişirin. Krepin kenarları hafif kıvrıldığında, çevirip diğer yüzünü pişirin.
Pişmiş kreplerin üzerini örtün ve tüm kreplerin yapımı bittikten sonra bir kenarına kremayı düz olarak koyup, rulo şeklinde sarın.
Hazırladığınız çikolata sosunu üzerine dökün ve sıcak servis yapın.