Ölçü Dönüşüm Tablosu için tıklayın.
Un, maya, ekşi maya, zeytinyağ, tuz ve şekeri karıştırın. Ilık suyu azar azar ilave ederek, homojen ve pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurun. Üzerini nemli bir bezle kapatarak, ılık bir ortamda 5 dakika dinlendirin
Hamuru 4 eşit parçaya bölün. Her bir bezeyi ince bir şekilde merdane ile açın. Yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin
Üzerini nemli bir bezle kapatarak, ılık bir ortamda yaklaşık 40 dakika mayalandırın
Sos için, domatesleri püre haline getirin.Tuz, karabiber, nane ve zeytinyağnı karıştırın
Garnitür için, sucuk, salam, domates, yeşil biber ve mantarı dilediğiniz gibi doğrayın. Siyah zeytinlerin çekirdeğini çıkarın
Hamurun üzerine domates sosunu yayın. Rendelenmiş kaşar peyniri ve garnitürleri yerleştirin
Önceden 200°C’de ısıtılmış fırında, yaklaşık 20 dakika pişirin