Ölçü Dönüşüm Tablosu için tıklayın.
Un, maya, su, tuz, zeytinyağ ve şekeri karıştırarak, homojen ve pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurun.
Üzerini nemli bir bezle kapatarak, 15 dakika dinlendirin. 2 eşit parçaya bölün ve yuvarlayın.
Garnitür için, jambon ve mantarı arzunuza göre doğrayın.
Hamurları merdane ile yuvarlak bir şekilde açın. Rendelenmiş kaşar peynirinin yarısını serpin. Garnitürü yerleştirin ve kalan peyniri serpin.
Garnitürün ortasına küçük bir yuva yaparak, yumurtaları bu yuvalara kırın. Tuz ve kekik ekleyerek, üzerine zeytinyağ gezdirin ve pizzaları börek gibi kapatın.
Her 2 pizzanın üzerine zeytinyağ sürerek, 20 dakika mayalandırın.
Önceden 200°C’de ısıtılmış fırında, yaklaşık 20 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.