Ölçü Dönüşüm Tablosu için tıklayın.
Soğanları küçük küp şeklinde doğrayın. Sıvı yağda pembeleşene kadar pişirin ve soğumaya bırakın. Ayrı bir yerde cheddar peynirini rendeleyin.
Hamur için, un, maya, şeker, tuz, kekik ve toz hardalı karıştırın. Üzerine ince kıyılmış maydanoz ve fesleğenleri ilave edip, karıştırmaya devam edin. Rendelenmiş cheddar peynirinden iki kaşık ayırıp, kalanını hamura ekleyin.
Suyu azar azar ilave ederek yoğurun.
Kavrulmuş soğanı hamura ekleyin ve homojen, yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğurmaya devam edin. Üzerini nemli bir bezle kapatarak, oda sıcaklığında 30 dakika mayalandırın.
Unlanmış tezgahda hamuru 4 eşit parçaya bölün ve mini baget şekli verin.
Yağlanmış tepsiye yerleştirin. Üzerini bir bezle kapatarak, ılık bir ortamda yaklaşık 1 saat mayalandırın. Üzerine bıçakla çizikler atın ve ayırdığınız peyniri ekmeklerin üzerine serpin.
Üzerlerine su püskürtün. Önceden 220˚C’de ısıtılmış fırında 10 dakika pişirin. Ardından fırın sıcaklığını 200˚C’ye düşürüp 15 dakika daha pişirin.