Ölçü Dönüşüm Tablosu için tıklayın.
Un, maya, ılık süt, küçük parçalar halinde kesilmiş tereyağ, yumurta, tuz ve şekeri karıştırın. Homojen, yüzeyi parlak ve yapışkan olmayan bir hamur elde edene kadar yoğurun. Üzerini nemli bir bezle kapatarak, 30 dakika dinlendirin.
Hamuru 40 eşit parçaya bölün ve yuvarlayın. Üzerini nemli bir bezle kapatarak, 50 dakika mayalandırın.
Üstlerine çırpılmış yumurta sürün.
Önceden 220°C’de ısıtılmış fırında, yaklaşık 15 dakika pişirin ve soğutun.
Birinci krema için; ton balığı, yoğurt, limon suyu, kıyılmış maydanoz, krema, karabiber ve tuzu mikser ile karıştırın. İkinci krema için; jambon, tereyağ, rendelenmiş kaşar peyniri, hardal, tuz ve karabiberi mikserle karıştırın. Üçüncü krema için; kapari, çekirdekleri çıkartılmış siyah zeytin, limon suyu, zeytinyağ ve hamsi filetoları mikserle karıştırın.
Sandviçleri enine 2’ye bölün ve her kremadan istediğiniz miktarlarda sürün.