Ölçü Dönüşüm Tablosu için tıklayın.
Un, maya, ılık süt, yumurta ve tuzu karıştırarak yoğurun.
Yoğurmanın tamamlanmasına birkaç dakika kala öğütülmüş ceviz, kuş üzümü, sarı çekirdeksiz üzüm ve 7 türlü baharat karışımını ilave ederek, homojen bir hamur elde edene kadar yoğurmaya devam edin. Üzerini nemli bir bezle kapatarak, oda sıcaklığında 30 dakika dinlendirin.
Hamuru 2 eşit parçaya bölün ve sıkıştırarak bezeleyin.
Yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin. Üzerini nemli bir bezle kapatarak, yaklaşık 1 saat mayalandırın.
Hamurun üzerine su püskürtün. Önceden 220˚C’de ısıtılmış fırında, 10 dakika pişirin. Ardından fırın sıcaklığını 200˚C’ye düşürerek yaklaşık 20 dakika daha pişirin.