iç malzemesi olarak çok değişik .
nıluferdonmez - 05-08-2011 03:34
elleriniz esaglıık..
gülüm42 - 28-03-2011 08:41
bu güzel tarif için teşekkürler
ecem65 - 15-02-2011 05:26
denedim gerçekten çok güzel oldu.
ecem65 - 11-01-2011 01:48
çok güzel elinize sağlık
GÜLHAN - 29-12-2010 10:30
güzel olmuş ..
gülüm42 - 20-12-2010 06:49
güzel görünüyor deneyeceğim
nigar23 - 14-12-2010 03:32
bir sure once denedim cok guzel oldu ismini soyledigimde herkes cok sasirdi cok begendiler
- 29-09-2010 11:45
bu çöreğin bir püf noktasıda birgün önce yaparsanız daha güzel oluyor
cenan - 22-09-2010 11:26
misafirlerime yaptım,güzel oldu ama ben hamuruna ,1.ay kaşığı silme tuz ve 2çorba kaşığı şeker koydum daha lezzetli oldu.şekersiz pekte güzel olmuyor.
cenan - 21-09-2010 06:18
yarın misafirlerime yapacağım sonucu yazarım
cenan - 19-09-2010 10:25
çok güzel görünüyor ellerinize sağlık
mutfak - 30-07-2010 03:27
iç malzemesi değiştirilerek farklı tarifler elde edilebilir.
xcelis - 29-07-2010 11:08
sıkça denediğim bir lezzet ay çöregi ama hemen tüketilmeli.
aslım42 - 21-07-2010 05:44
bu yenimi çok güzel görünüyor yapılışıda kolay
cenan - 10-07-2010 11:50
denemek istiyorum ama şeker yok içinde nasıl olurki.
duygusal - 08-07-2010 01:48
çok güzel görünüyor,yiyenlere afiyet olsun.
aslizehram - 05-07-2010 10:52
hım
kaymaklii - 03-07-2010 01:29
harika bir tarif
1904 - 13-06-2010 01:58
Denedim çok güzel oldu
suzem - 28-05-2010 01:02
resimde gördüğüme göre mantosu yok
esmossa - 13-05-2010 06:00
kolay ve ekonomik bi tarif,ayrıca çok lezzetli.
duygusal - 14-04-2010 02:21
görüntüsü güzel
nigar23 - 08-04-2010 05:52
denemem lazım..
ecem65 - 06-04-2010 02:12
emeğinize sağlık...
yasmin65 - 04-04-2010 08:30
bilindik bi tarif
esmossa - 01-04-2010 07:11
güzel ve kolay..
nigar23 - 21-03-2010 07:35
kolaya benziyor denemem lazım
duygusal - 15-03-2010 04:24
güzel hemde kolay yapacağım inş.
derviş - 28-02-2010 10:22
güzel...elinize sağlık
nilgün27 - 19-02-2010 11:27
kalmış yiyeceklerin ziyan olmaması açısından güzel bir tarif teşekürler
dimple1905 - 06-02-2010 10:48
bayatlamış veya kalmış keklerin bu şekilde değelendirilmesi çok iyi
esra_ - 12-01-2010 05:28
çok güzel görünüyor
catpat077 - 07-01-2010 02:18
pastane aycöreği gibi sanki
NEVİN41 - 05-01-2010 09:37
hamarat bir bayansınız bellı oluyor ellerınıze saglık
esmos - 31-12-2009 01:57
mehtap hanım tariflerinizin hepsi birbirinden güzel çok ustaca yapılmış
emineburak - 31-12-2009 12:24
hazır gibi şekilleri
aysell - 30-12-2009 07:52
görüntüsü çok güzel
dersimlim - 30-12-2009 10:59
arkadaşlar hazır ay çöreklerini kalmış bayatlamış eski pastalardan yaptıklarını duymuştum.bence en iyisi evde yapmak.teşekkürler mehtap hanım
emineburak - 29-12-2009 02:56
kalmış kekleri değerlendirmek için güzel bir tarif
mehtap - 27-12-2009 05:18
ellerinize sağlık değişik bir şeklini bende yapıyorum çok lezzetli oluyor
venusger - 22-12-2009 06:34
yapanın ellerine sağlık
dino - 21-12-2009 03:05
evet super bir lezzet bende cok yaparim sonuc mukemmel oluyor sizinkide gercekten cok cok guzel gorunuyor ellerinize saglik
- 21-12-2009 02:15
harika bir lezzeti var ben yillardir yapiyorum nerdeyse 8 yildir defalarca yaptigim ve cok sevilen bir tarif sizde cok guzel yapmissiniz goruntusunden belli oluyor ellerinize emeginize saglik
- 21-12-2009 02:14
ismi gibi tadının da bir o kadar güzel olduğunu düşünüyorum..
rosee_ - 19-12-2009 11:54
Bardak böreği, Katmer poğaça vs. gibi bir kaç özgün tarif eklemeye çalıştım. JPG türü fotoğraflarını da eklediğim halde, sitede yayınlanamadı. Acaba sorun nerededir?
fatuana - 18-12-2009 06:59
Enfes!! Ay çöreğinin bir çok çeşidini, çok uzun senelerdir kendim yaparım. ÇOk sevdiğim bir çörek türüdür.
fatuana - 17-12-2009 07:37
cok güzel
dino - 17-12-2009 04:02
BU TARİFİ BİZİMLE PAYLAŞAN MEHTAP HANIM SİZ BİR MUCİZEMİSİNİZ?
ESRAPEK - 15-12-2009 04:56
en kısa zamnda denıycem
ataberk - 12-12-2009 10:56
adı çok hoşuma gitti
seda33 - 12-12-2009 04:56
denemek isterim
- 12-12-2009 01:00
Biskin yağı ve alba yağı, sürekli kullandığım yağlardır. Gerçekten çok fark ediyor. Üç çeşidi var bu yağların. Tek sorun 10 kiloluk kalıplar halinde satılmasıdır. Fakat sonuç gerçekten pastane işi oluyor.
fatuana - 11-12-2009 06:57
margarin depğilde pastanelerde genelde biskin adı verilen biskinyağ kullanılıyor.sizde hamurilerine özel çıkan margarinlerden kullanabilirsiniz.
melos - 11-12-2009 12:59
değişik ve lezzetli teşekkürler
buklem - 11-12-2009 10:39
harika görünüyor teşekkürler...
elif2005 - 11-12-2009 08:37
cok guzel gorunuyor
- 11-12-2009 02:27
goruntusude lezzetide mukemmel oluyor fazla zaman almiyor rahatlikla yapilabilir cok ceviz sevmeyenler yarim su bardagi findik yarim su bardagi ceviz kullanarak yapiyorlar birde margarin miktari farkli olabiliyor margarinine gore degisiyor
yetenek - 11-12-2009 01:37
Zaten evde yapılması hiç de zor değil. Oldukça pratik bir tarif. Pastacı ustası olmaya gerek yok :)))
fatuana - 11-12-2009 12:50
hazır almak yerine evde kendiniz çok rahat yapabilir hemde lezzetli yiyebilirsiniz.
melos - 10-12-2009 09:03
inanmıyorum görünüşü böyleyse tadı nasıldır
ESRAPEK - 10-12-2009 05:05
harika görünüyor gelde yeme:)
hayal - 10-12-2009 09:29
cok güzel görnüyor elinize saglaık
ozgekoc - 09-12-2009 03:17
çok çok çok severım
nursen - 09-12-2009 10:49
ay cörene hayır diyemeyiz
dino - 09-12-2009 08:36
Ay çöreğini sağlıklı bir şekilde yemek isteyenler için harika bir tarif.
melos - 08-12-2009 10:59