ANA SAYFA
Please select your language
ENGLISH
        

Ekmek nasıl saklanır?

PAYLAŞ PAYLAŞ
YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ TARİF EKLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış olmalısınız.
Üye iseniz lütfen giriş yapınız veya üye olmak için tıklayınız.

Yorumlar

ben bazen robottan geçiriyorum galete gibi oluyor onu dolaba koyup saklıyorum köfte yaparken içine koyuyorum güzel oluyor

kadriye - 28-11-2012 08:01
buzdolabı garantili

alleez - 27-04-2012 07:48
ihtiyacımızdan fazla almıyoruz , eger kalıpta bayatlarsa degerlendiriyorum

neslihankoçak - 28-02-2012 10:37
buzdolabına koyarım ben..

gülüm42 - 28-03-2011 08:54
bende dondurucuya koyuyorum

GÜLHAN - 28-02-2011 09:57
buzdolabına koyuyorumbende

gülüm42 - 20-12-2010 06:39
buz dolabın akoyarım bişey olmuyor..

duygusal - 31-10-2010 01:10
çöpler ekmek dolu
sokaklar ekmek dolu
sofralarda artık ekmek dolu

içim sızlıyor
ekmeği keserek dilim halinde masya getirmek
dilimini bitirmek
kırıntıları bile karıncalara böceklere yedirmek


aybar - 25-10-2010 01:31
dondurucuda saklıyorum

nevince - 30-09-2010 09:39
Buzluğa koyup uzun zaman sonra da çıkarsanız tazecik kalıyor

urfatutkunu - 27-08-2010 08:48
fazla gelen ekmekleri fırında hemen kızarana kadar tutuyorum sonra galete unu yapıyorum.

emineburak - 26-08-2010 02:59
Ekmeklerimi buzdolabında saklıyorum.

mekan46 - 16-08-2010 02:06
kurutup galeta unu da oluyor

saniyekaradag - 10-08-2010 01:18
bende dolapta saklıyorum yoksa bozuluyor hemen.

aslizehram - 27-07-2010 04:36
ben dolaba koyarım, sonra rondoda çekip köfte yaparken kullanırım

aysenarmutcu - 09-07-2010 09:15
ben ekmekleri hiç atmamaya çalışırım eğer çok çok küflenirse onu bizim burda bir park var ordaki ördeklere gidip veriyorum hem onlar doyuyor hemde ekmekleri atmamış oluyorum :)

yupi - 03-07-2010 12:57
bayat ekmekleri değerlendiriyoruz biz

hera.zeus - 16-06-2010 11:18
atılan ekmeğe çok üzülürüm

1904 - 14-06-2010 06:42
fazla ekmek israftan başka bişi değil

cenan - 11-06-2010 11:52
tüketeceğimiz kadar ekmek almak en doğrusu

57tulay - 11-06-2010 01:55
ihtiyaç falası alınmamalı bence de

adaekin - 08-06-2010 10:50
fazla miktarda alınmamalı bence

gülüm42 - 22-05-2010 01:45
bencede buzdolabında köy yerlerinde öyle yapıyorlar,herzaman kasabaya gitmek mümkün olmadığı için..

gülüm42 - 11-05-2010 08:04
çok çabuk bozuluyor,fırına görede değişiyor bence.

duygusal - 05-05-2010 04:16
bir kaç gün sonra buzdolabında.

duygusal - 28-04-2010 10:40
fazla ekmek almıyorum

nigar23 - 08-04-2010 06:02
denemek gerek....

yasmin65 - 08-04-2010 02:18
bende dolabda saklarım ..

ecem65 - 06-04-2010 02:23
genelde ihtiyacım kadar ekmek alıyorum.israf etmemeye çalışıyorum.

nilnurah - 04-04-2010 10:20
denemek lazım


nigar23 - 18-03-2010 07:23
bayat ekmekleri şekerli şurup ile ıslatın üzerine puding ile krem şanti dökün iştesize hafif bir tatlı üstelik pratik

asya - 15-03-2010 02:51
bende dilimlemeden saklıyordum bu faydalı bilgilere uymak gerek

xcelis - 11-03-2010 04:42
güzel öneriler ama arkadaşlar ekmeğinizi hemen yiyecekseniz fırınlayın çünkü fırınden çıktıktan sonra soğudumu ekmek taş gibi oluyo.

derviş - 05-03-2010 12:47
gerçekten çok faydalı bilgiler ben genellikle ekmeği ekmek saklama kabına koyuyorum 2 gün sonra yenmediği zaman derin dondurcuya koyuyorum sonra onlarla köfte yapıyorum :) sonuçta ziyan olmuyor....

kadriye - 03-03-2010 08:34
denemek lazım

dimple1905 - 11-02-2010 11:22
ekmeğin fırına koyup yan duvarlarına su sıkılması çok süper bir fikir

tozpembe79 - 09-02-2010 05:30
ben dlimlemeden saklıyordum artık bende dilimliyeceğim

gamzemehmet - 07-02-2010 05:31
ekmek fazla kalmışsa hem dondurucuya koyuyorum hemde kuşları ve kedileri besliyorum ziyan etmiyorum

nevince - 07-02-2010 02:37
dilimlemeden saklıyordum artık dilimliyerek saklıyacağım


naime - 04-02-2010 05:41
ben de bayat ekmekleri bir tencerede buğulandırarak sanki fırından çıkmışçasına sıcacık hale geldikten sonra afiyetle tüketerek değerlendiriyoruz. teşkler..

seldos - 03-02-2010 07:48
dilimliyerek sakladım pratik bilgiler için teşekkurler

mehtap - 23-01-2010 09:25
bende dolapta saklıyorum uzun süre kullanabiliyorum


gamzemehmet - 15-01-2010 12:45
bende dolabda saklarım

NEVİN41 - 06-01-2010 01:52
bende fazla aldığım zaman derin dondurucuya atıyorum

gülirana - 31-12-2009 06:33
bazen derin dondurucuya atıyom aynı tazelite kalıyo

alleez - 31-12-2009 12:03
sadece köftede kullanıyoruz bizde

aysell - 30-12-2009 07:46
ben köfte de kullanıyorum hiç bayatlamıyor zaten

alleez - 29-12-2009 07:33
ben bayat ekmekle genelde tost yaparım çokda güzel olur tavsiye ederim

emineburak - 29-12-2009 03:32
bende dondurucuya bırakıyorum

kamile44 - 28-12-2009 01:00
dilimlere ayırıp buzdolabında muhafaza ediyorum

çölmerik - 19-12-2009 08:51
bayat ekmeğinde değerlendirileceği tariflerde var. lütfen ziyan etmeyin

bastat - 17-12-2009 09:58
ben fazla lmıyorum bu sebepten artmıyor

cicikan - 17-12-2009 04:22
bende ekmeği dilimleyip buzlukta saklarım demekki doğru bir yöntemmiş sevindim

Qharizma - 17-12-2009 01:21
benim için oldukça faydalı bilgiler oldu.Teşekkkürler

tasfiye - 16-12-2009 07:47
Ekmek her zaman artar. Onu muhafaza edebilmek çok önemlidir.

emel - 12-12-2009 05:30
evet bızde buzdoloabında muhafaza edıyoruz.

hayal - 12-12-2009 01:15
biz buzdolabına koyuyoruz.

seda33 - 12-12-2009 03:55
buzdolabıdna buzluga koymak da faydalı olabırl yada asaggıya koymabılrısnde.

hayal - 11-12-2009 01:13
Ben, ekmek arttığında zaten bir poşete koyup buzdolabımın alt kısmında saklıyorum. Bir kça gün dayanıyor.

cimcime38 - 10-12-2009 09:04
bende bilmiyordum öğrendim

dino - 10-12-2009 07:21
ilginç bir yöntem.

elif2005 - 10-12-2009 01:37
harika bir yöntem

ozgekoc - 09-12-2009 01:44
ekmek çok israf edilen bir gıda

aysezer222 - 09-12-2009 09:12
bilgilendirme için teşekkürler.

CDE - 08-12-2009 04:10
ben de her ihtimale karşı fazla ekmek alıyordum bunları bilmem şimdi daha iyi oldu benim için

gungem - 08-12-2009 02:53
bilgilendirme için teşekkürlerr

emineburak - 08-12-2009 01:02
teşekkürler bilgi için

buklem - 07-12-2009 10:14
genelde bderin dondurucuda yedek bir ekmeğim olur ancak dilimliyerek koymadığım için içi tam çözülmüyordu artık dilimliyerek saklıyacağım teşekkürler

mehtap - 07-12-2009 08:40
teşşekurler bılgı için

ataberk - 06-12-2009 11:10
benim anlamadığım.fırını 150 derece ısıttıktan sonra yan duvarlarını ıslatmak tehlikeli değilmi?fırını kapattıktan sonramı ıslatırız?

a.altun - 06-12-2009 01:55
bende artık bu şekli deneyeceğim

a.altun - 06-12-2009 01:51
ekmek nasıl saklanır değişik bir şeklini öğrenmiş oldum.deneyeceğim

inci özsoy - 05-12-2009 10:25
kağıda sarılması gerektiğini bilmiyordum deniyeceğim çok teşekkürler

gülirana - 04-12-2009 08:02
Teşekkürler..

rosee_ - 03-12-2009 02:31
teşekkürler yuva maya

nursen - 03-12-2009 02:15
teşekkür ederiz yuva maya ekmekleri atmaya çok karşıyım bu çok işime yarayacak

gulcin - 03-12-2009 12:02
ben de ekmeğin ziyan olmasına karşıyım

gungem - 02-12-2009 07:42
bende yanlıs saklıyormusum genelde poşette saklarım.ama buda yeterlı olmuyor.bundan sonra kağıda sarıp saklayacagım.

canan10 - 01-12-2009 05:28
bu bilgi çok işime yarayacak teşekkürler


gulcin - 24-11-2009 01:06
ekmekler çöpe gitmeyecek artık..

ilke - 22-11-2009 10:49
ekmegimiyanlıs saklıyormusum :(

ozgekoc - 20-10-2009 11:59
besin değerinide korumuş oluyoruz böylece..

hawwa - 16-10-2009 03:56
Merhaba
Ekmek tüm kültürlerde bereketin ve nimetin sembolü olmuştur. Ona olan özenimiz bizim şükrümüzdür.

emel - 10-10-2009 10:32
Yanlış yöntemler ile ekmeği saklıyormuşum.

pink - 05-10-2009 02:43
ekmek saklamak çoğmuzun üstün kör yaptığı bişey. bu eğitici video için çok teşekürler...

Ahmet68 - 03-10-2009 04:49
SAĞLIK - GÜZELLİK
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLAR
Site Kullanım Koşulları