ANA SAYFA
Please select your language
ENGLISH
        

Ton Balıklı Lazanya



Malzemeler:

100 gr pırasa
100 gr kereviz
1 soğan
3 çorba kaşığı sıvıyağ
300 gr kıyma
500 gr doğranmış domates
Yarım lt et suyu
Tuz
Karabiber
2 kutu ton balığı
1 çorba kaşığı kapari
Maydanoz
2 kutu süt kreması
2 çorba kaşığı margarin
12 lazanya yaprağı
100 gr kaşar

Hazırlanış:

Pırasa, kereviz ve soğanı yıkayıp doğrayın. Hepsini kızgın yağda kavurun. Kıymayı da ilave edip pişirmeye devam edin. Domates ve et suyunu ekleyin. 30 dakika pişirin. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Ton balığını parça parça doğrayın. Sos ve maydanozla karıştırın. Fırını 200 dereceye ayarlayıp ısıtın. Kapariyi süt kremasına ilave edin. Fırın tepsisini margarinle yağlayın. Tepsinin dibine süt kremasını dökün. Lazanya yapraklarını, balıklı karışımı ve kremayı üst üste sıralayın. En üste kaşar rendeleyin. Lazanyayı 200 dereceye ayarlı fırında 30 dakika kadar pişirin.
Afiyet olsun.

Kaynak : Mynet Kadın

YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ PAYLAŞ PAYLAŞ
YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ TARİF EKLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış olmalısınız.
Üye iseniz lütfen giriş yapınız veya üye olmak için tıklayınız.

Yorumlar

lazanya hiç yapmadım ama bu tarifi hemen deniycem

nıluferdonmez - 30-10-2012 10:00
AKTÜEL
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLAR
Site Kullanım Koşulları