ANA SAYFA
Please select your language
ENGLISH
        

Sebzeli Karnıyarık


 

 


 

Malzemeler (4 Kişilik)

4 adet patlıcan
2 adet havuç
2 adet kabak
4 adet kırmızı kapya biber
1 su vardağı rendelenmiş kaşar peyniri

Hazırlanışı

Patlıcanları yıkayıp alacalı soyduktan sonra bütün olarak kızartın. Havuç, kabak ve biberleri temizledikten sonra jülyen doğrayın ve üzerine hafifçe tuz serpip ovalayın. Kızaran patlıcanların ortasını bir bıçak yardımıyla açın ve sebzeleri içine doldurun. Önceden ısıltılmış 170 dereceye ayarlı fırında 15 dakika pişirin. Üzerlerine rendelenmiş kaşar peynirini paylaştırıp peynir eriyip kızarana kadar yaklaşık 10 dakika fırında pişirin. Sıcak veya ılık servis yapın.

 

Kaynak : Mynet Kadın

YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ PAYLAŞ PAYLAŞ
YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ TARİF EKLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış olmalısınız.
Üye iseniz lütfen giriş yapınız veya üye olmak için tıklayınız.

Yorumlar

benim bildiğim bu yemeğe imam bayıldı denir çokta eski bir tariftir

güliz - 17-12-2011 02:08
daha önce yaptım güzel oluyor .

nıluferdonmez - 13-08-2011 02:34
çok güzel görünüyoriyaz yemegi.

gülüm42 - 30-03-2011 07:27
tam vejeteryan yemeği olmuş

ecem65 - 16-02-2011 02:03
kıyma daha güzel yakışır bence ama bunuda denemek lazım

GÜLHAN - 14-01-2011 10:18
çok lezzetli oluyor deneyin


cenan - 02-01-2011 03:34
görüntü süpe rama çok yağlı oluyorlar.

gülüm42 - 23-12-2010 09:37
lezzetli görünüyor

nevince - 17-12-2010 01:00
çok güzel görünüyor

naime - 14-12-2010 11:44
tam vejeteryanlara göre tadının da güzel olacağından eminim

mehtap - 14-12-2010 11:40
AKTÜEL
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLAR
Site Kullanım Koşulları