ANA SAYFA
Please select your language
ENGLISH
        

Rumeli Kavurması


Kuzu etinden farklı bir lezzete daha hazır mısınız? İşte Rumeli Kavurması tam ağzınıza laik...

Malzemeler

1 adet yeşil çarliston biber
1 adet kırmızı çarliston biber
½ soğan
1 çay bardağı ayçiçek ve zeytinyağı karışımı
200 gr. kuzu kuşbaşı
1 tutam karabiber
1 tutam tuz
1 tutam kekik
5 – 6 adet çeri domates
1 su bardağı domates suyu

Hazırlanışı

Biberleri ve soğanları iri doğrayın. Teflon tavaya yağı dökün ve kızdırın. Etleri tavaya atın ve kavurun. Eteler bir süre kavrulduktan sonra soğanları ekleyerek kavurmaya devam edin. Ardından 1 tutam karabiber, ekleyip karıştırdıktan sonra biberleri ekleyin. İyice karıştırın ve 1 tutam tuz, kekik ekleyip karıştırın. 5 – 6 adet çeri domates ekleyerek kavurmaya devam edin. Domates suyunu ekleyin ve iyice harmanlayın. Yaklaşık 3 dakika kadar pişirin. Yemeğimiz servise hazır.

Afiyet olsun...

Kaynak : Mynet Kadın

YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ PAYLAŞ PAYLAŞ
YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ TARİF EKLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış olmalısınız.
Üye iseniz lütfen giriş yapınız veya üye olmak için tıklayınız.

Yorumlar

yapımı çok kolaymış görüntü şahane

nıluferdonmez - 02-09-2011 09:59
güzel olmuş

güliz - 23-08-2011 03:56
iftara hazırlanabnilecek bi yemeğe benziyor....


güliz - 23-08-2011 11:29
AKTÜEL
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLAR
Site Kullanım Koşulları