ANA SAYFA
Please select your language
ENGLISH
        

Portakal Soslu Kereviz



Malzemeler:

500 gr kereviz
1 adet orta boy patates
2 adet orta boy havuç
1 adet soğan
1 çay bardağı zeytinyağı
1 su bardağı portakal suyu
1 su bardağı su
Tuz

Hazırlanışı:

1- Soğanı yemeklik doğrayın ve tencereye alın. Kerevizleri ve patatesi  ayıklayıp ve küp küp doğrayın.
2- Zeytinyağı tencereye alın, soğanları tuzunu ilave ederek pembeleşene kadar kavurun.
3- Havuçları soyup halka halka doğrayın. Pembeleşen soğana havuçları ilave edip 1-2 dakika kavurun.
4- Tencereye kereviz ve patatesleri ilave edin. 1-2 kez karıştırın ve 1 su bardağı portakal suyunu ve 1 su bardağı suyu ilave edin.
5- Yüksek ateşte 1 taşım kaynatın ve ocağı en kısığa alarak kerevizler yumuşayana kadar pişirin.
6- Ilık ya da soğuk servis yapın.
 

Kaynak : Mynet Kadın

YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ PAYLAŞ PAYLAŞ
YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ TARİF EKLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış olmalısınız.
Üye iseniz lütfen giriş yapınız veya üye olmak için tıklayınız.

Yorumlar

Bu yazı hakkında henüz yorum yapılmamış.
AKTÜEL
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLAR
Site Kullanım Koşulları