ANA SAYFA
Please select your language
ENGLISH
        

Osmanlı şerbeti tarifi

 

Malzemeler

1 litre kaynamış su
5 yeme kaşığı toz şeker
1 demet mor reyhan
2 adet çubuk tarçın
4 adet karanfil
1 adet limon

Hazırlanışı

Reyhanın tamamını yıkayın ve elinizle iri parçalara ayırarak bir kaba koyun.
Reyhana şeker, tarçın, karanfil ve limonun suyunu da ekleyin.
Hazırladığınız malzemenin üstüne kaynamış suyu ilave edin ve demlenmesi için bırakın.
Ilıdıktan sonra buzdolabına alıp soğuduktan sonra seviş edebilirsiniz.

Kaynak : IVillage Türkiye

YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ PAYLAŞ PAYLAŞ
YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ TARİF EKLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış olmalısınız.
Üye iseniz lütfen giriş yapınız veya üye olmak için tıklayınız.

Yorumlar

Bu yazı hakkında henüz yorum yapılmamış.
AKTÜEL
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLAR
Site Kullanım Koşulları