ANA SAYFA
Please select your language
ENGLISH
        

Mantarlı Tavuk


 

 

Malzemeler:

4 tane küçük kemiksiz ve derisi alınmış tavuk
2 1/2 bardak mantar, ince doğranmış
1 yemek kaşığı soğan, ince doğranmış
1/2 bardak kırmızı ve yeşil biber, doğranmış
1 tutam sarımsak tozu
2 yemek kaşığı bal
1/4 bardak soya sosu

Hazırlanışı:

Fırın 180 dereceye ayarlanır. Orta büyüklükteki bir fırın kabına tavuklar yerleştirilir. Tavukların üstüne hazırlanan soğanlar yerleştirilir. Küçük bir kasede bal, soya sosu, sarımsak tozu hazırlanır ve tavuğun üstüne dökülerek 30 dakika pişirilir. Mantar, yeşil ve kırmızı biber pişmekte olan tavuğun üzerine yerleştirilir ve 20 dakika daha pişirilir.

Afiyet olsun

1 porsiyon için toplam kalori: 189

Kaynak : Mynet Kadın

YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ PAYLAŞ PAYLAŞ
YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ TARİF EKLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış olmalısınız.
Üye iseniz lütfen giriş yapınız veya üye olmak için tıklayınız.

Yorumlar

Bu yazı hakkında henüz yorum yapılmamış.
AKTÜEL
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLAR
Site Kullanım Koşulları