ANA SAYFA
Please select your language
ENGLISH
        

Mantar Sote



Malzemeler

2 tane şeritler halinde kesilmis kemiksiz bonfile
1 kutu konserve dilimlenmis mantar
1 baç kuru soğan
1 tane taze soğan
1 tane domates
1 fincan sıvı yağ
Kara biber
Tuz,
Kimyon
Kırmızı biber

Hazırlanışı
Önce seritler halinde kesilmiş eti tavaya koyup ağır ağır pişirin. Bu esnada sulanan et saha sonra suyunu çeker. Suyunu çeken etin üzerine doğradığınız soğanları ve mantarları ilave edin, kavurmaya başlayın. Pişmeye yakın tuzu, kırmızı biberi ve kimyonuda ekleyin. Üzerinde taze soğan ve domates ile sıcak servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun...
benimmutfagım

Kaynak : Mynet Kadın

YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ PAYLAŞ PAYLAŞ
YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ TARİF EKLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış olmalısınız.
Üye iseniz lütfen giriş yapınız veya üye olmak için tıklayınız.

Yorumlar

hemen deniyeceğim...

sıla - 01-03-2012 06:14
AKTÜEL
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLAR
Site Kullanım Koşulları