ANA SAYFA
Please select your language
ENGLISH
        

Kayısılı Mousse


Diyette olanlara özel bir tatlı kayısılı Mousse...

Malzemeler

250 gram kurutulmuş kayısı
2 su bardağı taze portakal suyu
2 adet yumurta beyazı
1 tutam taze nane
Düşük yağlı peynir

Hazırlanışı

Kurutulmuş kayısıyı küçük parçalara ayırıp, portakal suyunda kaynatın. Daha sonra miksere koyup püre haline getirin, ardından peyniri ilave edin.  Mikserde bir tur daha karıştırıp kenara alın.

Diğer bir tarafta yumurta beyazını köpük halinde çırpın ve bu karışımı yavaş yavaş yedirip hazırlayın.

Uzun ve derin bardakları da soğuması için en az 1 saat kadar buzlukta bekletin. Daha sonra üzerini nane yapraklarıyla süsleyip, pudraşekeri serptikten sonra servis yapın.

Tarif: Banu Tugcu

Kaynak : Mynet Kadın

YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ PAYLAŞ PAYLAŞ
YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ TARİF EKLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış olmalısınız.
Üye iseniz lütfen giriş yapınız veya üye olmak için tıklayınız.

Yorumlar

acaba tadı nasıldır ?

nıluferdonmez - 11-08-2011 05:11
AKTÜEL
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLAR
Site Kullanım Koşulları