ANA SAYFA
Please select your language
ENGLISH
        

Karides Ezmesi


Sofranızda farklı bir tat; karides ezmesi.

Malzemeler

450 gr kabuğu çıkartılmış, kaynatılmış karides, 3 yemek kaşığı tereyağı, 3 yemek kaşığı krem peynir, 1 yemek kaşığı ekşi krema, 2 damla Tabasco sosu, 1 diş ezilmiş sarımsak, 1 yemek kaşığı limon suyu, tuz, karabiber.

Hazırlanışı

Karideslerin birkaçını ayırarak geri kalanını diğer bütün malzemelerle birlikte blendardan geçirin. Bu ezmeyi servis tabağına alın ve ayırdığınız karidesle süsleyin. Sıcakken kızarmış ekmekle birlikte servis yapın.

Kaynak : Mynet Kadın

YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ PAYLAŞ PAYLAŞ
YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ TARİF EKLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış olmalısınız.
Üye iseniz lütfen giriş yapınız veya üye olmak için tıklayınız.

Yorumlar

karidesin tadını bilmiyorum ,eminim güzeldir

nıluferdonmez - 15-08-2011 05:30
AKTÜEL
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLAR
Site Kullanım Koşulları