ANA SAYFA
Please select your language
ENGLISH
        

Kabak Tatlılı Pasta



Malzemeler:

pasta için:
2 kg. kabak tatlısı
1 paket (175 gr.) pötibör bisküvi
1 su bardağı dövülmüş ceviz içi

Üzerine:
yarım su bardağı hindistan cevizi veya krem şanti

Hazırlanışı:
1. Kabak tatlısını tarife göre hazırlayıp soğutun. Soğuduktan sonra suyunu süzüp çatal yardımıyla ezin.
2. Bisküvileri büyük parçalar halinde kırın. Dövülmüş ceviz ile birlikte kabak tatlısına ekleyip karıştırın.
3. Dar bir dikdörtgen borcamın (yuvarlak da olabilir) tabanını kenarlardan sarkacak şekilde streç ile kaplayın. Karışımı borcama boşaltıp üzerini düzleyin.
4. Pastayı buzdolabında soğutun. Servis yapacağınız zaman dikdörtgen bir tabağa ters çevirin. Üzerini hindistan cevizi veya krem şanti ile süsleyin.
Afiyet olsun

Kaynak : Mynet Kadın

YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ PAYLAŞ PAYLAŞ
YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ TARİF EKLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış olmalısınız.
Üye iseniz lütfen giriş yapınız veya üye olmak için tıklayınız.

Yorumlar

burada kullanılan kabak balkabağı mı ?

nıluferdonmez - 06-01-2012 05:41
AKTÜEL
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLAR
Site Kullanım Koşulları