ANA SAYFA
Please select your language
ENGLISH
        

Fırında Patates Dolma


 

 

 

Malzemeler:

• 4 adet orta boy patates

• 2 çorba kaşığı sıvıyağ

• 1 Çay bardağı haşlanmış bezelye

• Yarım çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

• 7-8 dal ince kıyılmış dereotu

• Tuz, karabiber, pul biber

Yapılışı:

Patatesleri haşlayın ve suyunu süzün. Kabuklarını soyun ve ortadan ilave kesin. İçlerini oyun ve dış kısmına bir firça ile sıvıyağ sürün. İçlerine tuz ve karabiber serpin. Diğer taraftan bir kâsede haşlanmış bezelye, kaşar peyniri, dereotu ve pul biberi karıştırın. Patateslerin içine bu harcı pay edin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında kaşar peyniri eriyene kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Kaynak : Mynet Kadın

YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ PAYLAŞ PAYLAŞ
YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ TARİF EKLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış olmalısınız.
Üye iseniz lütfen giriş yapınız veya üye olmak için tıklayınız.

Yorumlar

Bu yazı hakkında henüz yorum yapılmamış.
AKTÜEL
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLAR
Site Kullanım Koşulları