ANA SAYFA
Please select your language
ENGLISH
        

Ballı Dondurma Sosu


 

MALZEMELER (6 kişilik)

* 12 çorba kaşığı bal

* 2 adet limon

Ballı Dondurma Sosu Tarifi

• Limonların kabuklarını rendeleyin.Suyunu sıkıp süzün.

• Limon suyu ve balı bir tencerede karıştırıp kaynatın.Kaynamaya başladıktan sonra 5 dakika daha pişirin.

• Ballı limonlu sos soğuduktan sonra buzdolabına koyun. Dondurmanın üzerine dökerek servis yapın.

 

 

Kaynak : Mynet Kadın

YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ PAYLAŞ PAYLAŞ
YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ TARİF EKLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış olmalısınız.
Üye iseniz lütfen giriş yapınız veya üye olmak için tıklayınız.

Yorumlar

Bu yazı hakkında henüz yorum yapılmamış.
AKTÜEL
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLAR
Site Kullanım Koşulları