ANA SAYFA
Please select your language
ENGLISH
        

Balık Köftesi


 

 


Malzemeler (2 Kişilik)
 

300 gr kılçıksız balık eti
2 dilim tost ekmeği
2 çorba kaşığı kıyılmış maydonoz
1 adet soğan
Kırmızıbiber
Kimyon
Tuz, un
1 adet yumurta
30 gr margarin (2 çorba kaşığı)

Hazırlanışı
Balık etini kaynar suya atıp 2 dakika haşlayın. Soğanı rendeleyin, ekmek dilimlerinin kabuklarını kesip su ile ıslatıp sıkın. Balık eti, soğan, ekmek, maydonoz, yumurta ve baharatları tuz ekleyerek yoğurun. Küçük köfteler halinde yuvarlayın ve una bulayıp tavada margarin ile kızartın.

Kaynak : Mynet Kadın

YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ PAYLAŞ PAYLAŞ
YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ TARİF EKLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış olmalısınız.
Üye iseniz lütfen giriş yapınız veya üye olmak için tıklayınız.

Yorumlar

bence hoş olur

nıluferdonmez - 05-12-2011 10:55
hiç yemedim nasıl olur acaba


sıla - 28-11-2011 11:05
balık deyince akan sular durur bende

güliz - 23-11-2011 01:21
AKTÜEL
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLAR
Site Kullanım Koşulları