ANA SAYFA
Please select your language
ENGLISH
        

Ahududulu panna cotta

Malzemeler

500 gram krema
100 gram şeker
80 gram ahududu
1 tutam vanilya
10 gram jelatin

Hazırlanışı:

Krema, şeker, ahududu ve vanilyayı bir tencerede altı kısık ateşte karıştırarak kaynatın. Kaynamaya başladıktan sonra ateşin altını kapatın. Soğuk suda bekletip yumuşattığınız jelatin yapraklarını ekleyip karıştırarak kremanın içinde eritin. Süzgeçten geçirdiğiniz karışımı servis kaselerine doldurup buzdolabında 30 dakika kadar bekletin. Taze ahudularla süsleyip servis yapın. Afiyet olsun.

Kaynak : IVillage Türkiye

YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ PAYLAŞ PAYLAŞ
YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ TARİF EKLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış olmalısınız.
Üye iseniz lütfen giriş yapınız veya üye olmak için tıklayınız.

Yorumlar

Bu yazı hakkında henüz yorum yapılmamış.
AKTÜEL
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLAR
Site Kullanım Koşulları