ANA SAYFA
Please select your language
ENGLISH
        

Adaçaylı Tavuk


Tavuk severlerin bayılacağı, hem geleneksel hem de modern tatları bir arada barındıran lezzetli bir tavuk tarifi.

Malzemeler

20 Adet tavuk kanadı
1 Çorba kaşığı adaçayı
1 Çorba kaşığı tereyağı
4 Adet haşlanmış patates
Tuz
Karabiber
Kekik
Hazılanış

Tavuk kanatlarını tereyağında çevrilerek iyice kızartın. Kıvama gelince tuz, karabiber ve az kekik atıp biraz daha çevirin ve üzerine 1 çorba kaşığı adaçayı ekleyin. 5-10 saniye kadar daha tereyağında çevirin. Sıcak olarak yanında haşlanmış patatesi dilediğiniz gibi servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun

Kaynak : Mynet Kadın

YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ PAYLAŞ PAYLAŞ
YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ TARİF EKLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış olmalısınız.
Üye iseniz lütfen giriş yapınız veya üye olmak için tıklayınız.

Yorumlar

Bu yazı hakkında henüz yorum yapılmamış.
AKTÜEL
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLAR
Site Kullanım Koşulları