ANA SAYFA
Please select your language
ENGLISH
        

Izgara Biftek



 

Malzemeler
4 kişilik Malzemelerimiz
4 yemek kaşığı tereyağı
Bir parmak kalınlığında düzgünce dilinlenmiş 500 gram dana bifteği
Bir tutam tuz
İnce doğranmış maydanoz
1 tane normal büyüklükte limon



Hazırlanışı

Tereyağının yarısını büyük bir tavada üzerinde köpükler oluşuncaya kadar kızdırın. Kızardığından emin olunca yani rengi koyulaşınca etleri yağın içine atın ve hızlı ateşte iki tarafını da kızartın. Ancak tereyağının yanmamasına dikkat edin.
Etler kızarınca başka bir kaba alın ve tuzunu ekleyin.
Kalan tereyağımızı tekrar tavaya atıp kızdıralım. Köpük köpük olduktan sonra maydanozu ilave edin ve karıştırın. Limonu sıkalım üzerine. Tekrar karıştırarak  etlerin üzerine sıcak sıcak dökün.Servise hazır.
Afiyet olsun

Kaynak : Mynet Kadın

YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ PAYLAŞ PAYLAŞ
YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ TARİF EKLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış olmalısınız.
Üye iseniz lütfen giriş yapınız veya üye olmak için tıklayınız.

Yorumlar

Bu yazı hakkında henüz yorum yapılmamış.
AKTÜEL
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLAR
Site Kullanım Koşulları